Kryetarja e Komunëssë Tetovës Teuta Arifi ka vazhduar me aktivitetet e saj të përditshme për një qytet më të bukur dhe në vijë të kësaj janë shumë investime në forma të ndryshme në zona urbane informon Tetovasot.

Në kuadër kë këtyre aktiviteteve është bërë vendosja e pajisjeve urbane, ulëseve dhe shportave për mbeturina përgjatë shëtitores të bulevardit Iliria!

Me kohë rast kryetarja Arifi tha se me vendosjen edhe të ndriçimit LED dhe vendparkimeve për biçikleta, qytetarët do të kenë një zonë pedonale moderne në qendër të qytetit! TETOVASOT