Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi, përmes rrjetit social Facebook ka njoftuar se shtegu i biçikletave po merr pamjet dhe funksionin e duhur, transmeton TetovaSot.

“Shtegu i biçikletave po merr pamjen dhe funksionin e duhur! 🚴🏻‍♂️
Vazhdojmë me vendosjen e sinjalizimit dhe shtyllave mbrojtëse përgjatë bulevardit të Ilindenit!
#MeBiçikletëNëQytet 🤗”, ka shkruar Arifi.