Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi bëri të ditur se në Reçicë të Madhe ka filluar ndërtimi i fushës sportive multifunksionale informon Tetovasot.Kjo do shërbejë për disa sporte siç janë futbolli dhe basketbolli.

Teuta Arifi me këtë rast tja se në Reçicë të Madhe filluam me ndërtimin e fushës sportive multifunskionale për futboll dhe basketboll, në vlerë prej 2.2 milion denarë!

Paralelisht me këtë investim të shumëpritur nga banorët e këtij vendbanimi, furnizuam edhe pllaka bekatoni për sanimin e rrugës së dëmtuar në hyrje të fshatit! Ky projekt do të realizohet në bashkëpunim me bashkësinë lokale! Deklaroi e para e Komunës së Tetovës z.Arifi.