Reperja Tayna ka filluar një pushim ekzotik në Ishujt Maldive

Tayna edhe sot është parë duke postuar video dhe foto seksi derisa e ka cilësuar vetveten si një “sirenë lokale”.

Kujtojmë se Tayna kishte befasuar shumë kënd kur kishte thënë se ka filluar që ta agjerojnë Muajin e Shenjtë të Ramazanit.

Por, pak ditë më vonë ajo kishte udhëtuar për në Maldive e ku kishte sjell dhe vazhdon të sjellë foto tepër provokative dhe në bikine.