Orë policore sot nuk do të ketë për shkak të Fitër Bajramit, ndërsa prej nesër do të shkurtohet dhe do të zgjasë nga mesnate deri në orën 4 në mëngjes. Qeveria dje i pranoi rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive dhe i lehtësoi masat kufizuese deri më 18 maj.