Policia e Maqedonisë së Veriut ka arrestuar dy qytetarë të Shkupit gjatë orës policore, pasi janë futur në oborrin e një familje në Çair, duke i kërcënuar anëtarët e familjes.

“Punonjësit policorë në rrugën “Brigada maqedonase-kosovare” kanë arrestuan 34 vjeçarin S.H. dhe 32 vjeçarin S.N. për shkak dyshimeve që në oborrin e 46 vjeçarit Sh.M. me armë zjarri ka kërcënuar atë dhe familjen e tij”, raportojnë nga Policia.

Raportohet që me dy të arrestuarit që e kërcënuan familjen në rrugën “Brigada maeqonase-kosovare”, dyshohet se pjesëmarrës gjatë kërcënimit ka qenë edhe A.Sh dhe një person tjetër.