I ftuar në Arti i Financës në Klan Macedonia kreu i komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu kuadër i Lëvizjes BESA tha se në këtë komunë ka realizuar projekte shumë më shumë se çka kjo parti e ky kandidat i la premtuar.

Ai përmendi rrugën e fshatit Strimnicë, Llërcë, Çiflik, Novosellë, Grupçin si dhe ndërtimin e meremetimin e shkollave në tërrë territorin e komunës.

Sejdiu shtoi se nuk e ka ndërmend të ndalet dhe sd në periudhën në vijim do ti realizoj të gjitha projketet që i ka paraparë në programin e tij.