Ministria e Punëve të Brendshme ka raportuar për një rast që ka ndodhur dje në Shkup, ku një 80-vjeçar meqë nuk ka arritur të durojë zhurmën e dy fëmijëve të fqinjëve të tij, i ka rrahur ata.

Më pas, 80-vjeçari është denoncuar në polici nga prindërit e dy fëmijëve.

“Më 13.05.2021 rreth orës 15.00 në SPB Shkup, M.T.(37) dhe B.J.(41), që të dy nga Shkupi, kanë denoncuar se rreth orës 14:10, në rajonin e “Gjorçe Petrovit”, bijtë e tyre të mitur, për shkak se fqiut i tyre nuk i ka duruar, janë sulmuar fizikisht nga P.G.(80) nga Shkupi”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Në rast do të veprohet në bazë të nenit 12 të Ligjit për shkelje të rendit dhe qetësisë publike.