Sipas raportit të publikuar dje nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) për 24 orët e fundit, janë regjistruar 3803 pacientë të shëruar. Ky është numri më i madh i pacientëve të shëruar të regjistruar nga Kovid-19 për një ditë deri më tani. Ndërkohë gjatë ditës së djeshme janë regjistruar edhe 123 raste të reja me Kovid-19 dhe 17 të vdekur.