Numri i rasteve aktive me coronavirus në Maqedoni ka rënë nën 3.000.

Tani kemi 2.981 raste aktive. Janë 1.172 aktivë në Shkup, ndjekur nga Kumanova me 285, Prilepi ka 131, Tetova 106, Manastiri 212.

Dojrani dhe Demir Kapia janë qytete që nuk kanë raste aktive me coronavirus. Pehçeva ka 2 dhe Makedonski Brod dhe Bogdanci kanë nga 3 raste.

Deri më tani në Maqedoni janë kryer 769.471 teste për Covid-19.