Ora policore të shkurtohet, objektet hotelierike në pjesët e hapura të punojnë deri në orën 23:30 dhe të fillojnë me punë qendrat e fitnesit dhe të stërvitjeve, janë vetëm një pjesë e masave lehtësuese restriktive që Shtabi kryesor koordinues i krizave i rekomandon Qeverisë t’i miratojë, ndërsa ajo duhet t’i shqyrtojë dhe aprovojë në seancën e sotme.