Në seancën e 68-të të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut u vendos që ora policore prej nesër të fillojë në ora 23:00 dhe të mbarojë të nesërmen në ora 05:00.

Në këtë seancë, gjithashtu u vendos që lokalet të punojnë më së shumti deri në ora 22:30, duke marrë parasysh vetëm në hapësira të hapura.

Udhëtarët që vijnë nga India dhe Brazili, do t’i nënshtrohen një karantine dyjavore, pa përjashtim vendas apo të huaj.