Seleksionuesi i reprezentacionit të futbollit të Maqedonisë së Veriut, Igor Angellovski, sot e publikoi listën me lojtarët, të cilët do të udhëtojnë në Kampionatin evropian.

Në listën e Angellovskit gjenden këta lojtarë:

Portierë: Stole Dimitrovski, Damjan Shishkovski dhe Riste Jankov.

Mbrojtje: Stefan Ristovski, Visar Musliu, Egzon Bejtullai, Kire Ristevski, Gjoko Zajkov, Darko Vellkovski dhe Ezgjan Alioski.

Mesfusha: Arian Ademi, Enis Bardhi, Stefan Spirovski, Boban Nikollov, Tihomir Kostadinov, Ferhan Hasani, Elif Elmas, Daniell Avramovski, Darko Çurlinov dhe Marjan Radeski.

Sulm: Goran Pandev, Aleksandar Trajkovski, Ivan Triçkovski, Vllatko Stojanovski, Kërste Vellkovski dhe Millan Ristevski.

Futbollistët e Maqedonisë së Veriut më 13 qershor do të luajnë me Austrinë, katër ditë më vonë po ashtu në kryeqendrën rumune do të luajnë me Hungarinë, ndërsa ndeshjen e tretë në fazën e grupeve të EURO 2020 do të luajnë më 21 qershor në Amsterdam kundër Holandës.