Shkëndija vazhdon edhe më tej të na bëj krenar me paraqitjen e saj në sezonin 2020/21 në ligën e parë të futbollit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, duke e përfunduar sezonin në krye të tabelës dhe duke i dhuruar trofeun qytetit të Tetovës, informon BLIC.MK

Të pranishëm dje në këtë ngjarje madhështore ishin edhe shumë politikanë dhe biznesmen të vendit por diçka nuk shkoi mirë me kreun e Aletrnativës, Afrim Gashin i cili u pa në këtë ndeshje ulur me një skaj.

Sipas asaj që u pa dje, Gashi pa asnjë arsye ishte larguar pothuajse në fillim të ndeshjes dhe nuk ishte kthyer përsëri, pasi që kishte mbetur i vetmuar e nuk e kishte njohur askush.

Madje, Gashi nuk morri pjesë as në pjesën e fundit të solemnitetit ku u festua fitorja që të ndajë bashkë me të pranishmit dhe futbollistët këtë gëzim.