Sektori për Punë të Brendshme Tetovë ka identifikuar dhe thirrur për bisedë zyrtare 16 tifozë nga KF Shkëndija nga Tetova dhe në koordinim me Prokurorinë Publike-Tetovë ndaj tyre do të paraqesin parashtresë përkatëse, të njëjtit më 16.05.2021 kanë hyrë në fushën e stadiumit në Tetovë, derisa ndeshja midis KF Shkëndija – KF Shkupi ishte në zhvillim e sipër dhe kështu kanë shkelur rregullat për tifo gjatë ndeshjes, si dhe masat e parapara për të parandaluar përhapjen e “Kovid 19”. Ndërsa efektivët e policisë kanë ndërmarë masat dhe aktivitetet e duhura, duke siguruar kushte që ndeshja të mbaronte pa pengesa.