Sektori për Punë të Brendshme Tetovë do të paraqesë padi penale kundër tifozëve të cilët sot (16-maj) kanë hyrë në fushën e stadiumit në Tetovë gjatë ndeshjes në mes të KF Shkendija – KF Shkupi dhe kështu kanë shkelë masat e parapara për të parandaluar përhapjen e virusit korona “Kovid 19”, njofton TetovaSot.

Efektivët e policisë kanë ndëamarrë të gjitha masat e nevojshme dhe kanë siguruar kushte që ndeshja të mbaronte pa pengesa dhe kundër shkelësve do të përgaditen parashtresa adekuate ligjore./TS