Skuadra e Struga Trim Lum, pas sigurimit të pjesëmarrjes në Konferencën e Ligës Evropa, ka vazhduar bashkëpunimin me trajnerit Srgjan Zaharievski.

Skuadra strugane përmes rrjeteve sociale ka konfirmuar se do të vazhdojë bashkëpunimin me trajnerin Zaharievski për edhe një sezon tjetër.

Ndërkohë detyra dhe objektivi i trajnerit dhe ekipit strugan, do të mbetet i njëjti si edhe në këtë sezon – pjesëmarrje në garat evropian.

Kujtojmë se Srgjan Zaharievski, më parë drejtoi skuadrat e Metalurgut dhe Pelisterit.