👉Fundjavën e filluam duke pastruar, dezinfektuar dhe larë çdo rrugicë në pjesën e dyqaneve në Sheshin Skënderbe, duke mos harruar as pjesën e sipërme të sheshit.

✅Aktivitetin e sotëm e realizuam bashkë me ekipet e NP “Higjiena Komunale”, ndërsa përdorëm mes tjerash edhe makina speciale.

✅Vetëm kur kemi mjedis të pastërt do të jemi të shëndetshëm, andaj edhe aksionet e tilla nuk do t’i ndalojmë as në të ardhmen.

#VisarGaniu
#KomunaeÇairit
#SheshiSkënderbeu