Edhe sot në vendin tonë vazhdon vaksinimi masiv i popullsisë kundër virusit korona.

Në pikën më të madhe të vaksinimit shihet grumbullimi i madh i njerëzve dhe pa distancë.

Kujtojmë që në vendin tonë sot filloi imunizimi masiv edhe me vaksinën kineze të “Sinofarm”.