Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani sot në Shkup do të pres për vizitë zyrtare Ministrin e Punëve të Jashtme të Hungarisë.

Siç bëri të ditur ministri Osmani dhe homologu i tij hungarez do të diskutojnë për perspektivën Evropiane dhe për çështjen e pandemisë me Covid-19 dhe mundësinë për donacion të vaksinave.