Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti përmes një postimi në rrjetet sociale ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e Natës së Madhe të Kadrit.

“Bekimet e natës se madhe të Kadrit të ju përcjellin përjetësisht të dashur miq, Gëzuar dhe uroj lutje te pranuara”, shkruan Ahmeti në urimin e tij.