Gjatë ditës së sotme moti do të jetë kryesisht me diell dhe me erë të dobët në drejtim jugor.

Temperatura minimale do të jetë në intervalin nga 2 deri 10 gradë celsius, ndërsa maksimalja do të arrijë nga 21 deri 29 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i njëjtë, me diell dhe me erë në drejtim jugor ku temperatura maksimale do të arrijë deri në 27 gradë celsius.