Sot, në vizitë punë në Republikën e Maqedonisë së Veriut do të qëndrojë Petro Sijarto, ministër i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Hungarisë.

Në kuadër të vizitës një-ditore, Ministri Sijarto, do të dorëzojë donacion i vaksinave të destinuara për nevojat e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Në pritjen në aeroport, do të jenë ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski me qëllim pranim të donacionit.