Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave, Arjanit Hoxha sot është vaksinuar kundër covid-19, shkruan Nmk-post. Pas marrjes së vaksinës Ministri Hoxha ka apeluar tek të gjithë qytetarët që ta marrin vaksinën dhe t’i kthehemi normalitetit.

Ndryshe sot do të vaksinohen edhe ministra të tjerë si dhe presidenti i vendit, Stevo Pendarovski./Nmk-post/