Ministri i bujqësisë Arjanit Hoxha përmes një postimi në rrjetin e tij FB ka uruar besimtarët e komunitetit islam për Fitër Bajram.

“Lutjet tona le të ngrihen mbi besimin dhe adhurimin e sinqertë. Agjërim të pranuar, e lutje të realizuara. Gëzuar Festën e Fitër Bajramit – paqja, dashuria dhe toleranca le ta zbukurojnë të ardhmen tonë!”, shkruan Arjanit Hoxha.