Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Muhamed Zeqiri sot në konferencë për shtyp do të informojnë për thirrjet publike të cilat janë pjesë e pakos së gjashtë të masave.