Maya Jama ka treguar asetet e saj të famshme në veshje sportive të çiklisteve derisa ka bërë dhe shpërndarë disa foto të nxehta

Maya Jama ka treguar asetet e saj të shtunën, kur ajo ka pozuar në veshje sportive të çiklizmit duke treguar të pasmet e saj rrumbullake.

Ajo ato i ka postuar në Instagram, ky ylli i “Gloë Up” (26) ka treguar sa seksi është.

Duke treguar të pasmet dhe belin e saj të hollë ajo ka shkruar: Mos u rritni, është një kurth”.