Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet ta mbajë seancën e 41-të, ku në rend të ditës janë 70 pika – propozim vendime dhe ligje në më shumë sfera, si dhe interpelanca për punën e ministrit e Drejtësisë, Bojan Mariçiq dhe zëvendës kryeministrit për luftë kundër korrupsionit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe për resurse njerëzore, Lupço Nikollovski, të parashtruara nga deputetët e VMRO-DPMNE-së.