Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Shaqir Fetahu duke uruar festën e Fitër Bajramit të gjithë besimtarëve mysliman, apeloi që të festohet me kujdes dhe duke u mbrojtur nga virusi korona.

“Të festojmë me kujdes duke u mbrojtur nga Covid-19, ndoshta ky është kontributi i fundit që japim kundër pandemisë”, tha kreu i BFI-së Shaqir Fetahu pas faljes së Fitër Bajramit.