Gjatë 24 orëve të fundit nga 1314 teste të kryera janë regjistruar 27 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19 dhe atë në Shkup-19, nga 2 në Prilep, Shtip dhe Vinicë, nga 1 në Strugë dhe Koçanë. Ndërkohë Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar edhe 192 persona të shëruar dhe 19 të tjerë të cilët e kanë humbur betejën me koronavirusin. Numri më i lartë i viktimave është regjistruar në Shkup, gjithsejtë 7 persona, 3 në Tetovë, nga 2 në Prilep, Shtip dhe Vinicë. Ndërsa në Vinicë dhe Koçanë janë regjistruar nga 1 viktimë.