Përplasja e re mes konkurrentëve të ‘’Për’puthen’’ plasi mes Sindit dhe Antonelës, të cilat kohëve të fundit dukej se ishin bërë shoqe.

Gjithçka nisi kur Antonela përmendi Sindin në takimin e saj me Gilianin, gjë që bëri që Sindi të reagojë dhe sulmojë Antonelën përmes rrjeteve sociale.

E të njëjtën mënyrë e ka zgjedhur edhe Antonela, e cila ka zbuluar se e ka telefonuar Sindin, por kjo e fundit nuk ja ka hapur.

Mes tjerash Antonela i tha se për largimin e Sindit nuk u mërzit njeri duke i propozuar të bëjë seks për të larguar frustrimin.