Kryeministër Kurti, ndoshta nuk të dhemb zemra për Kudsin dhe muslimanët e Palestinës, por po të qesh zemra kur po ia merr votat muslimanëve të Kosovës.

Së paku një fjalë thuaje o kryeministër i Kosovës, dënoje krimin dhe terrorin në Palestinë.

Nuk po të krahasoi me Turqinë, se Turqia ka një lider musliman, por merr shembull nga Skocia dhe vendet tjera jo muslimane që e dënuan terrorin e Izraelit mbi popullin palestinez

O ZOT, ndihmoi muslimanët e Palestinës.

O ZOT largoje krimin, zullumin dhe terrorin e regjimit të Izraelit.

Gëzim Kelmendi