Një numër i madh i personave të moshuar sot po presin radhë të gjata për tu vaksinuar në punktin për vaksinim në Poliklinikën Bukuresht. Ata ankohen se nuk po respektohen as terminët e caktuar.

“Nuk respektohet termini, nuk mbahet as distancë dhe rrezikojmë të infektohemi”, u shpreh një i moshuar.