Ndërkohë që shumë vende po mundohen të koordinojnë listat e udhëtimeve dhe pasaportat e vaksinës, rezervimi i një udhëtimi të këndshëm nëpër Europë mund të kthehet në një sfidë në vetevete këtë sezon veror.

Kjo ama mund të jetë diçka më e mirë nga ç’e kishit menduar për sa i përket planeve tuaja për pushime këtë verë – shmangia e vendeve të mbi-populluara me turistë mund të kthehet në një forcë që na shtynë për të eksploruar pjesë të kontientetit tonë që nuk i kishim ditur që ekzistojnë.

Në këtë rast, po flasim për mijëra (po, po mijëra) ishuj sekretë Europianë. Qetësia, kultura, kuzhina, të gjithë togfjalëshit tuaj të preferuar që jeni mësuar t’i dëgjoni gjithmonë kur vjen puna tek pushimet.

Këto janë disa nga ishujt sekretë më mbresëlënës në Europë.