Irfan Buçi përmes një shkrimi në rrjetet sociale ka njoftuar se ka do të jep dorëheqje nga posti i zëvendës drejtorit të Doganave, transmeton Alsat. Buçi njoftoi se dorëheqja e tij nga ky post vjen për arsye familjare, respektivisht për shkak të nevojës që djali i tij të trajtohet për autizëm jashtë shtetit.

“Per arsye familjare ( per shkak djalit tim qe duhet sheruar nga Autizmi jasht vendit dhe do te mungoj per nje kohe te gjat) te premten me dat 14-05-2021 jap doreheqje nga posti zv drejtorit te Doagnes ne RMV.

Ju faleminderit! Familja eshte mbi gjitha❤️ Faleminderoj Ali Ahmetin per mbeshtetjen dhe besimin e dhene gjat ketyre 3 viteve”, ka shkruar Buçi.