Zëvendëskryeministri i Parë dhe ministri për Sistem politik,  Artan Grubi, sonte ka kontribuar në pastrimin dhe dezinfektimin e xhamive të Shkupit në prag të festës së Fitër Bajramit, transmeton TetovaSot.

“Sonte bashkë me punonjësit e higjienës komunale pastrojmë, dezifenktojmë dhe bëjmë gati xhamitë e Shkupit në prag të Fitër Bajramit” ka shkruar Grubi përmes Facebook./TetovaSot