Trupat e një familjeje përfshirë atë të një gruaje shtatzënë u gjetën në zonën Sheikh Zayed pas një bombardimi të rëndë izraelit.

Sikurse shkruan agjencia zyrtare palestineze Wafa, mes viktimave ishte gjithashtu babai i familjes, Rafat Tanani dhe katër fëmijë.

Burimet lokale shtojnë se artileria izraelite më vonë goditi një lagje të përbërë nga ndërtesa të larta dhe apartamente. Në këtë fazë të dytë kishte edhe viktima të tjera. Qindra banorë janë larguar nga zona.