Dje rreth orës 15.00, në rrugën ,,JNA“ në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, e kanë privuar personin M.P. (50) nga Gostivari, i cili për shkak të marrëdhënieve të tyre të pazgjidhura borxhit, kishte treguar sjellë agresive dhe në disa raste e kishte kërcënuar 46-vjeçaren S.E. nga Gostivari. Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.Tetovasot