Kim Kardashian dhe Kylie Jenner kanë pozuar në bikine në kopshtin e tyre derisa kanë shkruar “Familje përgjithmonë”

Ylli i “Keeping Up With the Kardashians”, që janë gjysmë motrat e Kylie Jenner kanë pozuar në bikine afër nënës së tyre Kris Jenner dhe shoqes së saj, Shelli Azoff.

Ylli i TV-së 40 vjeçare – e cila ka 324.6 milionë ndjekës në rrjetet sociale – ka shkruar në legjendën e fotos: “Familja përgjithmonë”.

Fotoja e Kim duket se është bërë më 21 prill pasi që ato kanë të veshura të njëjtat bikine që ato i kishin veshur në vilën e tyre 60 milionë dollarë që kanë për pronë Lisa Marie Presley.