EMOCIONALE 😢

Motra shurdhmemece që e bëri Hoxhën ta ndërpret emisionin.

Hoxha u emocionua aq shumë saqë nuk mundi të mbaj vetën dhe ta vazhdoj emisionin , eh sa larg që jemi ne.

Ndiqni këto pamje dhe mendoni pak.

#Kuran #Quran‎