Një grua 25 vjeçare nga Mali ka lindur nëntë foshnje, dy më shumë sesa kishin zbuluar mjekët gjatë ultrazërit.

Halima Cisse ka lindur nëntë fëmijët me prerje cezariane dhe gëzon shëndet të plotë, njoftojnë nga ministria e Shëndetit në Mali, shkruan bbc.

Foshnjat pesë vajza dhe katër djem po ashtu gëzojnë shëndet të mirë.

Nëna gjatë shtatzënisë u përcoll nga një klinikë marokene që nga 30 marsi, pas një shtrimi dy javor në spitalin Point G në Bamako.