Ministria për Punë dhe Politikë Sociale informon se e hëna e ardhshme (24 maj) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët.

Më 24 maj është festa e “Shën Kirilit dhe Metodit”, sipas Ligjit për Festa në RMV.
MPPS në njoftim gjithashtu ua uron të gjithë qytetarëve këtë festë.