Sot, në një konferencë të përbashkët me ministren e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska informuam qytetarët, të papunët dhe punëdhënësit se nga sot e deri më 28.05.2021 (e premte) do të rihapen shpalljet publike të programeve dhe masave aktive ku çdo punëkërkues e punëdhënës do të mund të aplikojë në ndonjërën prej masave në interes të tyre. Të gjithë të interesuarit, mund të aplikojn në 30 Qendrat tona të Punësimit të RMV- së.

Të gjithë ata që kanë aplikuar tashmë për këto masa dhe programe nuk duhet të aplikojnë përsëri sepse aplikimet e tyre janë marrë parasysh.

Për më tepër:
https://vlada.mk/node/25366?ln=mk