Lëvizja evropiane në Republikën e Maqedonisë së Veriut, e cila vepron në kuadër të Lëvizjes evropiane ndërkombëtare me seli në Bruksel, organizon sot një debat me temë “E ardhmja e Evropës dhe e ardhmja e zgjerimit”, si përfundim i shënimit të sivjetshëm të 9 Majit, Ditës së Evropës.