Pavarësisht se bëri vetëm një meç gjatë vitit 2020 dhe madje edhe atë e humbi, Conor McGregor është emëruar si atleti më i paguar në botë nga ‘Forbes’.

Shumica e përfitimeve të tij kanë ardhur nga aventurat përtej oktagonit, ku përfshihen marrëveshjet biznesore, transmeton Periskopi.

Sipas ‘Forbes’, McGregor ka bërë në total plot 180 milionë dollarë në vitin 2020. Ai bëri rreth 150 milionë nga shitja e brendit të uiskit ‘Proper No. Tëelve’.

McGregor është tash atleti i tretë në histori që ka fituar më shumë se 70 milionë jashtë sportit, duke iu bashkuar Roger Federerit dhe Tiger ëoodsit.

Më poshtë, lista e top dhjetë atletëve që kanë përfituar më së shumti në vitin e fundit, sipas ‘Forbes’.

1. Conor McGregor – $180 million

2. Lionel Messi – $130 million

3. Cristiano Ronaldo – $120 million

4. Dak Prescott – $107.5 million

5. LeBron James – $96.5 million

6. Neymar – $95 million

7. Roger Federer – $90 million

8. Lewis Hamilton – $82 million

9. Tom Brady – $76 million

10. Kevin Durant – $75 million