Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti me një mesazh të veçantë ka kujtuar Ditën Botërore të Bletëve informon Tetovasot.

“Nëse ajo vdes as ne nuk do të egzistojmë, mbrojeni atë, që ne bashkë me të, të jetojmë” ka thënë Bexheti .

Sipas tij biodiversiteti dhe kërcënimi për popullatën e bletëve në veçanti, mund të mos duken çështja më e ngutshme në horizont midis një krize globale.

Ai ka shprehur një falenderim të veçantë deri tek të gjith bletarët!Tetovasot