Moderatori Blendi Fevziu nuk është përmbajtur teksa ka komentuar të gjithë përfaqësuesit e klerit që japin ligjërata në rrjete sociale.

Teksa fliste për ndikimin e fesë tek qytetarët, në emisionin që ai drejton, Fevziu i cilësoi si injorantë.

PJESË NGA BISEDA:

Endrit Mërtiri: Kemi hoxhallarë apo imamllarë që flasin në Youtube.

Fevziu: Sa keq flasin ata! I dëgjoj edhe unë ndonjëherë. E kanë filozofi, apo janë aq budallenj? Janë hoxha por janë dhe injorantë.