“Kjo është një provë që paratë mund të ndryshojnë çdo gjë veç për shitje”: Fansat e Billie Eillish kanë mbetur të befasuar kur ajo ka pozuar në të brendshme për revistën Vogue – pavarësisht se në çdo intervistë kishte thënë se “ajo nuk dëshiron t’ia tregojë botës trupin e saj”

Këngëtarja (19) ka befasuar botën kur ajo ka pozuar në të brendshme për numrin e qershorit të revistës “Vogue”.

Billie vazhdimisht kishte thënë se është vendim i saj që ta mbulojë trupin tim.

“Nuk dua që tërë bota të dijë gjithçka për mua. Kjo është arsyeja pse vesh tesha të mëdha. Askush nuk mund ta këtë një mendim për këtë”.

Por, gjërat kanë ndryshuar dhe ajo është bombarduar me kritika nga fansat për këtë fotosesion derisa ata kanë thënë se edhe kjo këngëtare tashmë është “e shitur”.