Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka uruar të gjithë besimtarët musliman me rastin e Natës së Madhe të Kadrit.

“Urime Natën e Madhe të Kadrit!
ALLAHU na i pranoft lutjet dhe na i faltë mëkatet tona!
Shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja” – ka shkruar Bekteshi