Ministria për Punë të Brendshme njoftoi se dje në ora 19.30 në Kërçovë është arrestuar personi me iniciale S.I (48) nga fshati Garanë. Me urdhër të gjykatës, gjatë bastisjes në shtëpinë e tij janë gjetur dhe konfiskuar marijuhanë, peshore digjitale dhe lloje të ndryshme të substancave narkotike. S.I është arrestuar dhe është mbajtur në Stacionin policor në Kërçovë dhe kundër tij do të ngritët padi adekuate.